Anastasia Rotonda plattegrond

Anastasia Rotonda plattegrond

Omschrijving

Titel:

Anastasia Rotonda plattegrond

Omschrijving:

Plattegrond van de Anastasia Rotonda

Gebaseerd op diverse tekeningen, waaronder Anastasia Rotonda sketch van "MHz`as" (Wikipedia).

Auteur/Eigenaar:

J.P. van de Giessen

Datum:

2017-04-05 (Nb. de datum van creatie van het originele object, of de datum van de (gemanipuleerde) afbeelding)

Gebruiks-overeenkomst:

Deze afbeelding gemodificeerd door J.P. van de Giessen voor Aantekeningen bij de Bijbel, objectnummer 8459 is gelicenseerd onder:
Dit bestand is gelicenseerd onder de Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 licentie, CC-BY-SA 4.0.
cc-by-sa

De gebruiker mag:

  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • Naamsvermelding – De gebruiker dient bij het werk de door de maker of de licentiegever opgegeven naam te vermelden (maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat zij daarmee instemmen met uw werk of uw gebruik van het werk).
  • Gelijk delen – Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend worden verspreid krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie, een gelijksoortige of een compatible licentie.

Onderwerpen:

Jezus Christus (graf)

Gallerijen:

Jezus Christus (graf)

Disclaimer

De medewerkers van Aantekeningen bij de Bijbel hebben hun best gedaan de eventuele rechthebbenden van het materiaal op te sporen en toestemming te vragen voor de openbaarmaking. Vindt u desondanks dat de digitale beschikbaarheid van bepaalde afbeeldingen inbreuk maakt op enig recht dat u toekomt of uw (privacy)belangen schaadt, dan kunt u dit onderbouwd aan ons doorgeven. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Bij een gegronde klacht verwijderen we vanzelfsprekend het materiaal van de website.

In geen enkel geval kan Aantekeningen bij de Bijbel, of diens medewerkers, aansprakelijk worden gehouden voor enige (vermeende) geleden schade voor een geplaatste afbeelding. Zie verder Copyright Afbeeldingen.

Nb. Bij alle afbeeldingen in de Beeldbank wordt automatisch een watermerk toegevoegd, dit doet niets af aan de (eventuele) rechten die aan een afbeelding zijn verbonden.


Mede mogelijk dankzij