Heilig Grafkerk

Heilig Grafkerk

Omschrijving

Titel:

Heilig Grafkerk

Omschrijving:

Monnik, van de Ethiopisch Orthodoxe Kerk op het dak van de Heilig Grafkerk leest de Bijbel terwijl hij wacht tot de was is gedroogd.

Auteur/Eigenaar:

J.P. van de Giessen

Datum:

2017-03-25 (Nb. de datum van creatie van het originele object, of de datum van de (gemanipuleerde) afbeelding)

Gebruiks-overeenkomst:

Deze afbeelding is onvervreemdbaar eigendom van J.P. van de Giessen en is met toestemming gebruikt volgens deze Overeenkomst (2 juli 2018).

Eigendom van J.P. van de Giessen, alle rechten voorbehouden.
Deze afbeelding mag NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Onderwerpen:

Bijbelstudie, Ethiopisch-orthodoxe Kerk, Jezus Christus (graf)

Gallerijen:

Bijbelstudie, Ethiopisch-orthodoxe Kerk, Jezus Christus (graf)

Disclaimer

De medewerkers van Aantekeningen bij de Bijbel hebben hun best gedaan de eventuele rechthebbenden van het materiaal op te sporen en toestemming te vragen voor de openbaarmaking. Vindt u desondanks dat de digitale beschikbaarheid van bepaalde afbeeldingen inbreuk maakt op enig recht dat u toekomt of uw (privacy)belangen schaadt, dan kunt u dit onderbouwd aan ons doorgeven. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Bij een gegronde klacht verwijderen we vanzelfsprekend het materiaal van de website.

In geen enkel geval kan Aantekeningen bij de Bijbel, of diens medewerkers, aansprakelijk worden gehouden voor enige (vermeende) geleden schade voor een geplaatste afbeelding. Zie verder Copyright Afbeeldingen.

Nb. Bij alle afbeeldingen in de Beeldbank wordt automatisch een watermerk toegevoegd, dit doet niets af aan de (eventuele) rechten die aan een afbeelding zijn verbonden.


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs