James Strong

James Strong

Omschrijving

Titel:

James Strong

Omschrijving:

James Strong (1822-1894)
Datum: tussen 1855 en 1865
Bron: Library of Congress Prints and Photographs Division (LC-BH82- 4535 A [P&P])

Gemanipuleerde afbeelding

Auteur/Eigenaar:

Library of Congress

Datum:

(Nb. de datum van creatie van het originele object, of de datum van de (gemanipuleerde) afbeelding)

Gebruiks-overeenkomst:

Op deze afbeelding zijn zover bekend geen rechten, zoals ook is aangegeven door het Library of Congress. Het kunstwerk of de afbeelding zelf bevindt zich om de volgende reden in het publieke domein:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publieke domein in het land van herkomst en andere landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 80 jaar of minder is.

Onderwerpen:

Christenen, Strong's Exhaustive Concordance of the Bible

Gallerijen:

Christenen, Strong's Exhaustive Concordance of the Bible

Disclaimer

De medewerkers van Aantekeningen bij de Bijbel hebben hun best gedaan de eventuele rechthebbenden van het materiaal op te sporen en toestemming te vragen voor de openbaarmaking. Vindt u desondanks dat de digitale beschikbaarheid van bepaalde afbeeldingen inbreuk maakt op enig recht dat u toekomt of uw (privacy)belangen schaadt, dan kunt u dit onderbouwd aan ons doorgeven. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Bij een gegronde klacht verwijderen we vanzelfsprekend het materiaal van de website.

In geen enkel geval kan Aantekeningen bij de Bijbel, of diens medewerkers, aansprakelijk worden gehouden voor enige (vermeende) geleden schade voor een geplaatste afbeelding. Zie verder Copyright Afbeeldingen.

Nb. Bij alle afbeeldingen in de Beeldbank wordt automatisch een watermerk toegevoegd, dit doet niets af aan de (eventuele) rechten die aan een afbeelding zijn verbonden.


Mede mogelijk dankzij

StudieboekenStudieboeken