Foutieve vlag van Palestina (1924)

Foutieve vlag van Palestina (1924)

Omschrijving

Titel:

Foutieve vlag van Palestina (1924)

Omschrijving:

Flag "of Palestine" in Nouveau Petit Larousse Illustré, 1924. Appears to combine Zionist symbolism with the gold-and-white colors of the old crusader kingdom of Jerusalem. (See also FOTW page http://www.crwflags.com/fotw/flags/il%7Dz1924.html .) To see the actual flag of the British Mandate territory of Palestine (insofar as this was not simply the Union Jack), go to File:Palestine-Mandate-Ensign-1927-1948.svg.

Bron: Wikipedia

Auteur/Eigenaar:

Alex:D

Datum:

2017-12-24 (Nb. de datum van creatie van het originele object, of de datum van de (gemanipuleerde) afbeelding)

Gebruiks-overeenkomst:

Dit is een getrouwe (fotografische) reproductie van een tweedimensionaal, publiek domein kunstwerk of afbeelding. Het kunstwerk of de afbeelding zelf bevindt zich om de volgende reden in het publieke domein:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publieke domein in het land van herkomst en andere landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 80 jaar of minder is.

Onderwerpen:

Gallerijen:

Disclaimer

De medewerkers van Aantekeningen bij de Bijbel hebben hun best gedaan de eventuele rechthebbenden van het materiaal op te sporen en toestemming te vragen voor de openbaarmaking. Vindt u desondanks dat de digitale beschikbaarheid van bepaalde afbeeldingen inbreuk maakt op enig recht dat u toekomt of uw (privacy)belangen schaadt, dan kunt u dit onderbouwd aan ons doorgeven. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Bij een gegronde klacht verwijderen we vanzelfsprekend het materiaal van de website.

In geen enkel geval kan Aantekeningen bij de Bijbel, of diens medewerkers, aansprakelijk worden gehouden voor enige (vermeende) geleden schade voor een geplaatste afbeelding. Zie verder Copyright Afbeeldingen.

Nb. Bij alle afbeeldingen in de Beeldbank wordt automatisch een watermerk toegevoegd, dit doet niets af aan de (eventuele) rechten die aan een afbeelding zijn verbonden.


Mede mogelijk dankzij

StudieboekenStudieboeken