Vlag Palestina, Larousse (1934)

Vlag Palestina, Larousse (1934)

Omschrijving

Titel:

Vlag Palestina, Larousse (1934)

Omschrijving:

Een uitvergroting van een pagina van de Larousse Universel (1934) met daarop de vlag van Palestina.

Echter omdat het toen Brits mandaatgebied was zal dit eerder een van Zionistische vlaggen zijn geweest, daar toen de 'Union Jack' op alle officiële vlaggen van het Britse Rijk stond.

De uitvergroting is gedaan op basis van "File:Flags in the Larousse, edition of 1934.png" op Wikipedia en heeft een Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International.

Auteur/Eigenaar:

Larousse

Datum:

1934-01-01 (Nb. de datum van creatie van het originele object, of de datum van de (gemanipuleerde) afbeelding)

Gebruiks-overeenkomst:

Dit is een getrouwe (fotografische) reproductie van een tweedimensionaal, publiek domein kunstwerk of afbeelding. Het kunstwerk of de afbeelding zelf bevindt zich om de volgende reden in het publieke domein:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publieke domein in het land van herkomst en andere landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 80 jaar of minder is.

Onderwerpen:

Zionisme

Gallerijen:

Zionisme

Disclaimer

De medewerkers van Aantekeningen bij de Bijbel hebben hun best gedaan de eventuele rechthebbenden van het materiaal op te sporen en toestemming te vragen voor de openbaarmaking. Vindt u desondanks dat de digitale beschikbaarheid van bepaalde afbeeldingen inbreuk maakt op enig recht dat u toekomt of uw (privacy)belangen schaadt, dan kunt u dit onderbouwd aan ons doorgeven. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Bij een gegronde klacht verwijderen we vanzelfsprekend het materiaal van de website.

In geen enkel geval kan Aantekeningen bij de Bijbel, of diens medewerkers, aansprakelijk worden gehouden voor enige (vermeende) geleden schade voor een geplaatste afbeelding. Zie verder Copyright Afbeeldingen.

Nb. Bij alle afbeeldingen in de Beeldbank wordt automatisch een watermerk toegevoegd, dit doet niets af aan de (eventuele) rechten die aan een afbeelding zijn verbonden.


Mede mogelijk dankzij

KlussenKlussen