Internet, Social Media

Zie ook: Moderne technologiën,

Het internet, ook wel www (Engelse afkorting voor "world wide web") genoemd, is een wereldwijd openbaar netwerk van computernetwerken.

Inhoud

Christendom

Op internet en social media zijn Twitterkerkdiensten doorgebroken, LinkedIngroepen worden ingezet voor de kennisbevordering onder kerkelijke professionals, Facebook is er voor de opbouw van de lokale kerkgemeenschap en YouTube voor catechese. Het voorbeeld is natuurlijk ook onze website. Zie ook de literatuurverwijzingen voor meer boeken over dit onderwerp.


PrikkelHoax

De afkorting www zou staan voor het getal van het beest, omdat de Hebreeuwse letters de waarde 666 zou hebben. Echter de Hebreeuwse letters ווו hebben de waarde 18 en niet zoals veel gedacht wordt de waarde 666, wil je dat getal schrijven dan zou dit םסוx(=600+60+6) zijn, echter men zal dit eerder schrijven als תרסוx(=400+200+60+6) omdat de ם alleen maar aan het einde van een woord mag voorkomen. Beweringen dat 'www' dus het teken van het beest zou zijn kloppen dan ook niet. Overigens het Hebreeuwse jaar תרסו (waarbij het duizendtal standaard wordt weggelaten) komt overeen met het westerse jaar 1906 (zie Chronogram om het zelf te berekenen).


Aangemaakt 17 april 2016


Koop nu

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!