‹ Wijnruit (Luk 11:42)Pepermunt (Mat. 23:23; Luk. 11:42) ›
DrDino: Kent Hovind
Gepubliceerd op 21-01-2006

Vanochtend kreeg ik twee DVD's van Dr. Kent Hovind, oprichter van Creation Science Evangelism (CSE) te Pensacola. Zowel op DVD's als op de Nederlandse site wordt vermeld dat "Eenzijdig informatie verstrekken is geen educatie, maar indoctrinatie". Een statement die heel wat moet waarmaken.

Bij het bekijken van één van de DVD's viel me op dat Dr. Hovind een goed spreker is, hoewel de vele Amerikaanse grapjes, voor mij als "nuchtere" Nederlander, op een gegeven moment als irritant overkwamen, naast de vele reclame voor zijn spullen, maar dat is de American way of life zullen we maar zeggen. Voor de rest niets dan lof, vele argumenten haalt hij aan die een wetenschappelijke theorie waardig zijn. Daarnaast is zijn betoog goed te volgen, mede dankzij het vele beeldmateriaal, ook voor de leken.

Natuurlijk worden alle vragen niet in detail behandeld, en het moge logisch zijn dat verschillende argumenten die hij aanhaalt ook anders uitgelegd kunnen worden. Een voorbeeld zijn de vele waarnemingen van zeemonsters, bij verschillende afbeeldingen kan aan de echtheid worden getwijfeld. Toch blijft zijn verhaal overeind, daar niet alle waarnemingen op deze manier weggeredeneerd kunnen worden. Daarnaast is hij zo eerlijk, dat hij verschillende keren in zijn betoog aanhaalt dat hij sommige dingen ook niet weet. Bij sommige waarnemingen of oude bronnen constateert hij alleen maar, zonder er een conclusie aan te verbinden.

Dit laatste is een verademing, daar dit laatste juist bij veel evolutionisten niet aan de orde is (Dit lijkt op een dinosauriër, maar kan het niet zijn want die zijn al 70 miljoen jaar uitgestorven).

Ik kan niet anders dan deze reeks met DVD's promoten via deze blog, koop er eens een en bekijk hem op je gemak. Informatie is te vinden op de volgende sites:

www.drdino.nl
www.drdino.com

Andere sites over dit onderwerp zijn:

www.creaton.nl
www.answersingenesis.org
www.morgenster.org/evolutie.htm
www.scheppingofevolutie.nl
www.evolutie.biz
www.degeneratie.nl
www.alpha-online.nl
www.oude-wereld.nl
www.thebereancall.org


Tags: Uncategorized

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Doneer Aantekeningen bij de Bijbel