‹ Pasen: wereldse rechtbank (2)Schatgravers vernietigen Tell en-Najila en andere plaatsen ›
Burgemeester Houben online en op huisbezoek
Gepubliceerd op 17-03-2006

Voor alle lezers uit Barneveld: onze burgemeester Houben gaat op huisbezoek bij inwoners en start een eigen webpagina. De huisbezoeken zijn vooral bedoeld om meer inzicht te krijgen in de leefsituatie van de inwoners. Met de webpagina wil hij bewoners en andere geïnteresseerden een kijkje geven in de keuken van het burgemeesterschap.

'Houben online'

Iedere twee weken doet de burgemeester op zijn eigen webpagina 'Houben online' verslag van bijzondere activiteiten en ontmoetingen. Op die manier krijgen bezoekers een indruk van de werkzaamheden van de burgemeester. Mensen worden in algemene zin uitgenodigd te reageren op de webpagina en suggesties te doen. Afhankelijk van het onderwerp zal Houben daar op zijn webpagina ook specifiek om vragen.
Planning

Houben start beide activiteiten deze maand, in principe gedurende een jaar. Daarna evalueert hij de acties en beslist over een passend vervolg. De eerste webpagina verschijnt op maandag 20 maart.

Bij deze burgemeester Houben, welkom in blogospheria!


Tags: Uncategorized

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Cadeauwinkel