‹ Kajafas (2)Het Hemels Jeruzalem ›
Firefox vs IE
Gepubliceerd op 07-04-2006

De afgelopen tijd heb ik regelmatig opmerkingen gekregen dat mijn blog niet correct wordt gedisplayed als IE wordt gebruikt. Zelf gebruik ik altijd Firefox, welke naar mijn mening superieur is.

Nu blijkt dat volgens een analyse van NetApplications Firefox de 10 procent-grens afgelopen maand heeft doorbroken. In februari zat de open source-tegenhanger voor Microsofts Internet Explorer (IE) nog op 9,75 procent. De winst van Firefox is bijna direct afkomstig van IE; die aan Windows gekoppelde webbrowser daalde qua marktaandeel van 85,03 naar 84,7 procent. Een jaar eerder had IE nog 88 procent van de markt.

Kijk ik in mijn logging dan blijkt dat de helft van mijn bezoekers IE gebruikt en de overigen een andere browser. Een reden om voorlopig de layout van mijn blog niet aan te passen. Ik adviseer dan ook iedereen om over te gaan naar Firefox of een van die andere browsers.


Tags: Uncategorized

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Electronica algemeen