‹ Hebreeuws (18)Een foto zegt meer dan duizend woorden. ›
Amalek en splinterbommen
Gepubliceerd op 24-07-2006

Op Biblische Ausbilding is vandaag een gepost over "The Bible on Terrorism?", waarin wordt verwezen naar de lafhartige aanvallen van de Amalekieten, door zich te richten op de zwakken in de achterhoede.

Ook nu zien we regelmatig dit soort aanvallen in de achterhoede bij terroristen als de Hezbollah, niet alleen sturen ze raketten met splinterbommen af om zo zoveel mogelijk onschuldige burgers om te brengen (wat overigens een ernstige oorlogsmisdaad is), maar ook heeft Hezbollah roadblocks ingesteld om te voorkomen dat de Libanese burgers hun dorpen kunnen ontvluchten, zodat ook hierdoor grote aantallen onschuldige burgers worden gedood.


Daarnaast maakt deze terroristische organisatie intensief gebruik van moderne media, om zo de wereld te verzieken met hun leugens. Met de gedachte, als men een leugen vaak genoeg verteld dan gaat men het vanzelf geloven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ook pacifistisch ingestelde mensen als Jim West en Jan Marijnissen de slachtoffers (=de Israëliërs) gaan verwarren met de Nazis. En dat is voor sommigen zeer shockerend.

Zelfs een eeuwenoude waarschuwing dat "Mijn volk gaat ten onder door gebrek aan kennis" (Hosea 4:6), wordt vergeten. Zelfs de honderdduizenden vluchtelingen wil men niet zien!


Tags: Amalek, Uncategorized
Gerelateerde onderwerpen: Amalek

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Sieraden en accessoires - NLSieraden en accessoires - NL