‹ Slow Bloggingzeealsem ›
Einde Blogging Vakantie
Gepubliceerd op 18-08-2006

De vakantie zit er weer op en een nieuw blogging seizoen staat weer voor de deur. Voor de nieuwsgierierigen de bestemming was een klein eiland op de 53º48 (breedtegraad) en 6º16 (lengtegraad) door de bewoners ook wel "Lytje Pole" genoemd, voor de rest van de wereld "Schiermonnikoog".

Zoals je van een echte Nederlandse bestemming mag verwachten was het weer wisselvallig met zon en veel regen. Zelfs een windhoos werd gesignaleerd, dat dit weer effect heeft op de omgeving blijkt uit volgende twee foto's. De eerste een tocht door het kweldergebied "de Balg" in de eerste week, en de tweede een week later op ongeveer dezelfde lokatie.


Zoals je ziet is het een uitdaging om de "beruchte" slenks over te steken zonder er in te vallen, als het flink heeft geregend en het is ook nog eens springtij dan is een kleine slenk plotseling uitgegroeid tot een bijna onoverbrugbare hindernis.


Maar dat moet je er voor over hebben om bij de eindbestemming "Willemsduin" te komen.


Tags: Uncategorized

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Sieraden en accessoires - NLSieraden en accessoires - NL