‹ De ark van NoachKerkleven in Barneveld ›
Digitale atlassen van de Bijbel
Gepubliceerd op 03-01-2007

BibleMap.org is een digitale atlas van de Bijbel die de Engelse vertaling van de ESV combineert met Google Maps. De plaatsnamen in de Bijbeltekst hebben links naar de locaties in Google Maps. Hoewel nog in een beta-stadium, is het een veelbelovend project.

De verschillende technieken zijn gebaseerd op een reeds bestaande atlas van Bible Mapper, die gratis te downloaden is. Heeft men er ook nog eens geld voor over dan zijn allerlei extra's te downloaden.
Ook deze atlas is een aanrader.

Met dank aan Michael Pahl voor de tip.

Opgeslagen onder: Atlas


Tags: Atlas
Gerelateerde onderwerpen: Atlas

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

De Bijbelonderzoeker