‹ migrantenkerkenBuitenaards leven ›
Het einde van de spam
Gepubliceerd op 12-11-2007

Ja het einde van de spam is in zicht of althans ik had het volgende spambericht waaruit blijkt dat spammers radeloos zijn, niemand wil hun emailtjes lezen dus dan maar een vreemd bericht plaatsen:
Melding over de radioactive besmetting van Amsterdam

Op internet-forums is er een melding verschenen over een stevige explosie in een nederlandse Atoomcentrale in de buurt van Amsterdam.

De getuigen beweren dat die explosie op 4 november rond 15 uur plaatsvond. Een inwoonster van de stad belde haar familie op en vertelde dat er in de stad de telefoonaamsluitingen worden uitgeschakeld, zodat de mensen niemand konden opbellen.

Zij beweert ook dat er inderdaad een explosie, zelfs een heel ernstige, op het Atoomsentrale plaatsvond en dat de radioactive wolk zich op dit moment snel verplaatst.

De overheid bevestigt deze informatie niet officieel maar wel tijdens de prive gesprekken.

Toch plaatsen de inwoners op het internet foto's van de gevolgen van de explosie en diens slachtoffers.
Iedere Nederlander weet er zijn geen atoomcentrales in de buurt van Amsterdam. Bovendien vraag ik me af hoe die inwoonster van Amsterdam kon bellen als alle telefoonaansluitingen afgesloten waren. Tot slot, had deze persoon beter eerst een cursus Nederlands kunnen volgen.


Tags: Algemeen

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs