‹ Livius Nieuwsbrief (31)The Survey of Western Palestine ›
Foto's van Adam?
Gepubliceerd op 03-05-2008

Op de site van Ferrell Jenkins stond van de week een schitterend artikel The Jordan River, hierop kon ik niet nalaten om te vragen of hij ook een foto van de plaats Adam had. Op deze plaats werd namelijk het water van de Jordaan tegengehouden toen het volk aan het einde van de Exodus de Jordaan overstak.

Op internet zul je (bijna) geen foto's van dit gebied tegenkomen om de simpele reden dat dit een militair gebied is, waar het verboden is om foto's te maken. Het is dan ook ontzettend leuk dat Ferrell het volgende artikel "Pictures of Adam?" met een foto heeft geplaatst.


Tags: Atlas
Gerelateerde onderwerpen: Atlas

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

StudieboekenStudieboeken