‹ Satellietfoto's (2)Bijbelse plaatsen (2) ›
Bijbelse plaatsen
Gepubliceerd op 20-07-2009

Na afgelopen zaterdag vol goede moed gemeld te hebben dat je via GoogleMaps schitterende kaarten kon maken, kwam binnen het uur een grote tegenvaller. Om een één of andere reden was plotseling mijn kaart verdwenen, en natuurlijk was het niet mogelijk om een backup te maken. Vandaar dat ik nu een andere oplossing heb gekozen, het is namelijk mogelijk om ook direct een GoogleEarth map in te lezen en omdat deze op je pc wordt gemaakt, kun je die meteen backuppen. Via een klein scriptje is het nu mogelijk om ze toch in mijn website op te nemen.

Voor de nieuwsgierigen is hier een eerste gedeelte, de komende dagen zal ik deze verder uitbreiden:

A


Een totaal overzicht is hier te vinden.


Tags: Atlas
Gerelateerde onderwerpen: Atlas

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

StudieboekenStudieboeken