‹ MirteWas Adam bij Eva? ›
Zij maakt het verschil...
Gepubliceerd op 03-05-2010

Na de gerechtelijke uitspraak dat de SGP geen vrouwen mag weren op de kieslijst hebben we heel wat tegengeluid gehoord in de diverse kranten. Op de website zijmaakthetverschil.nu is een solidariteitsactie gestart waar, op het moment van schrijven, meer dan 35.600 handtekeningen zijn gezet.

Op  zaterdagmiddag 8 mei zal in Hoevelaken in een zaal van Intres Retail aan de Koninginneweg 1 een bijeenkomst worden gehouden. De bijeenkomst is vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. Nadat enkele prominente sprekers waaronder Bart- Jan Spruyt en Amanda Kluveld het woord hebben gevoerd, worden de handtekeningen overhandigd aan de heer Mr. C.G. van der Staaij (lijsttrekker SGP). Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bent u van plan om te komen, geef u dat dan op via de pagina op de website www.zijmaakthetverschil.nu/index.php?page=bijeenkomst. Opgeven is niet verplicht maar wordt wel dringend verzocht zodat de organisatoren een indicatie hebben hoeveel mensen komen. Op de website vindt u ook de laatste informatie over de bijeenkomst. Ook deze bijeenkomst is een mogelijkheid uw stem te laten horen! Van harte welkom!

Tot die tijd gaat de handtekeningenactie gewoon door, u kunt dus nog reageren.


Tags: Politiek
Gerelateerde onderwerpen: Politiek

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Doneer Aantekeningen bij de Bijbel