‹ Stormwinden boven het meer van GalileaChristenvervolging ›
Waardevolle informatie of spam?
Gepubliceerd op 28-07-2011

Regelmatig krijg ik via de email reacties over mijn website, vaak betreft het vragen die ik dan zo goed mogelijk probeer te beantwoorden. Soms krijg ik ook een email met het verzoek om ergens over te schrijven en vaak krijg ik dan al wat achtergrond informatie.

Echter de laatste tijd krijg ik van een aantal mensen dagelijks verschillende emailtjes met daarbij attachments welke soms tientallen pagina's bevatten over allerlei sektarische zaken betreffende het christendom. Je moet dan denken aan het einde van de wereld in 2012, dat de sterrenhemel een verborgen christelijke boodschap hebben, dat als je Rooms-Katholiek bent je eeuwig verloren bent, de huidige tempeliers, dat ik de profetieën moet gehoorzamen van hedendaagse tv-predikers en heel veel vage theorieën zoals waarom Obama de antichrist is. En ga zo maar door.

Lieve mensen, ik heb geen tijd om dit soort dingen allemaal te lezen, dus stuur niet dagelijks dit soort zaken zonder eerst te vragen of ik wel hierin geïnteresseerd ben. De kans is namelijk zeer groot dat ik ze zonder te lezen direct weggooi en als je dagelijks meerdere van dit soort mailtjes stuurt de kans bestaat dat ik je op mijn spamlijst zet, waardoor echte vragen dus niet meer gelezen worden. Bovendien vind ik het fijn dat als je een mailtje naar mij stuurt je een echte naam opgeeft en niet ondertekent met apostel Paulus (die is al eeuwen dood), de profeet Elia (ook al niet meer op aarde) of je geliefde vrouw in Christus (ik ben al getrouwd en zij noemt zichzelf niet zo, bovendien mailen we niet maar wij praten nog lekker ouderwets met elkaar).


Tags: Website, Website news

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

 Sieraden algemeen