‹ Lezingen OverzichtLeven na de geboorte ›
Criticasters
Gepubliceerd op 05-03-2013

Het valt me iedere keer weer op dat zoveel mensen kritiek hebben op deze weblog. Zo heb ik de afgelopen weken verschillende boze mailtjes gekregen: sommigen vinden dat ik het logo "I stand with the people of Israel" weg moet halen, anderen vinden dat ik het kruis weg moet halen, weer anderen zijn van mening dat ik geen vragen over de Bijbel mag stellen. Ik werd gesommeerd om te schrijven over de Palestijnse christenen. Moet de lijst van christenvervolging weghalen, moet niet positief zijn over Israël. Ik mag het woord God niet gebruiken en ga zo maar door.

Ik ben ooit begonnen om de Bijbel te bestuderen en maakte aantekeningen over al mijn "vragen, overdenkingen en achtergronden", op een gegeven moment vroegen diverse personen om deze informatie omdat zij die ook waardevol vonden en dit resulteerde in deze website en weblog. Mijn persoonlijke overdenkingen en vragen werden later aangevuld door die van verschillende anderen die, of nu ook regelmatig op de weblog schrijven, of af en toe als gastschrijver een artikel plaatsen. In alle gevallen zijn het nog steeds onze eigen persoonlijke overdenkingen. Het ligt aan de keus van de 30.000 bezoekers per maand of ze deze artikelen en aantekeningen willen lezen of niet, maar het is onmogelijk en absurd om op de eisen van enkele bezoekers in te gaan. Als die een andere mening hebben dan staat het hun vrij om niet deze weblog of website te lezen en ik moedig hen aan om hun eigen website/log te beginnen.

Het is dan ook om die reden dat er geen dingen worden weggehaald, we staan achter Israël, blijven aandacht houden voor de christenvervolging en we blijven vragen stellen over de Bijbel in de hoop dat ook anderen hierdoor worden aangezet om de Bijbel te lezen en erover na te denken wat er staat en wat er mee wordt bedoeld.


Tags: Website, Website news

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Doneer Aantekeningen bij de Bijbel