‹ Bijbelgedeelte voor Oud en NieuwBijbelquiz (192) ›
God houdt van mij en dat is genoeg
Gepubliceerd op 19-12-2013

Soms krijg je berichten die niet leuk zijn, een medeblogster is overleden. Ze was nog jong, te jong, slechts 24 jaar. Op zo'n moment is de feestvreugde even weg, ben je stil en probeert de juiste woorden te vinden. Maar er zijn geen woorden voor, ze was te jong. Je gaat nog eens kijken naar haar weblog en komt erachter dat deze ondertussen is weggehaald. Je probeert je te herinneren wat ze heeft geschreven en dan blijkt dat niet alle teksten weg zijn. Een kleine zin staat er nog, een hele belangrijke zin. Haar teksten mogen weg zijn, maar het belangrijkste staat er nog!

'God houdt van mij en dat is genoeg'

Een houvast en een troost voor de nabestaanden die nu in verdriet om haar rouwen.


Tags: Uncategorized

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Doneer Aantekeningen bij de Bijbel