‹ 24x7 werkenLivius Nieuwsbrief - Maart ›
Boekenrubriek
Gepubliceerd op 24-02-2016

Trouwe lezers zal het al zijn opgevallen, de website wordt vernieuwd en steeds meer onderdelen worden in de nieuwe stijl gepresenteerd. Een van deze onderdelen is de literatuurlijst, een onderdeel die al vanaf het begin aanwezig was en wordt gebruikt bij veel onderwerpen en Bijbelteksten om naar te verwijzen. In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat steeds meer mensen hier handig gebruik van maken als ze zich verder willen inlezen bij een bepaald onderwerp. Het is om die reden dat op onze vernieuwde website dit onderdeel een prominentere plaats krijgt.

Net als vroeger zie je bij ieder onderwerp rechtsboven een verwijzing naar "Literatuur", waar een overzicht is van boeken en internetsites die over het onderwerp gaan. Ook bij de Hebreeuwse en Griekse woordenlijst zal dit worden verwezenlijkt. Het nieuwe is dat bij boeken je naar een aparte pagina gaat waar verdere informatie over het boek wordt gegeven en de mogelijkheid om het direct te bestellen. Je hoeft dus niet meer te zoeken bij allerlei webshops of het boek nog te bestellen is, omdat dit direct op deze pagina te zien is. In de meeste gevallen worden alleen naslagwerken genoemd, in een enkel geval ook romans als deze goed genoeg zijn om verder inzicht te krijgen in een onderwerp.

Maar er is meer, want bij ieder boek zie je naast een beschrijving en eventuele recensies ook in welke onderwerpen het is gebruikt. Dit is uniek daar webshops meestal alleen maar een grove categorieaanduiding hebben, terwijl op onze website je meteen kan zien welke onderwerpen worden behandeld en de mogelijkheid om meteen naar het onderwerp te gaan om te kijken of er nog meer boeken over dat onderwerp gaan.

Op dit moment zijn er een kleine 2000 boeken aanwezig, maar we zijn druk bezig om dit verder uit te breiden. Nieuwsgierig kijk hier voor een overzicht van de nieuwste boeken.

Tot slot, als u bestelt via onze website ondersteund u ook direct het in standhouden van de website.


Tags: Website, Website news

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

BoekenBoeken