‹ Livius Nieuwsbrief - April 2017Livius Nieuwsbrief - Romeinenweek 2017 ›
Oproep! App gebruik onder christenen
Gepubliceerd op 18-04-2017

De Erasmus Universiteit heeft jullie hulp nodig. Yes, de hulp van jullie, christenen! We zijn onlangs begonnen met een onderzoek naar hoe christenen apps gebruiken zoals de Bijbel, Bible in One Year, Dagelijks Brood. Ik ben hier zelf ontzettend enthousiast over; hoe tof dat er nu academische aandacht is voor hoe wij ons geloof beleven en vormgeven.

Het onderzoek is gestart door Jason Pridmore (P.h.D.) en Michelle Tuk. Help alsjeblieft door de vragenlijst in te vullen. Het kost je ongeveer tien minuten van je tijd. De vragenlijst is beschikbaar in vijf talen (Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans), dus kies vooral de taal waar jij je fijn bij voelt. Niet alleen ben ik je dan eeuwig dankbaar, maar je zal ook iets hebben toegevoegd aan de academische wereld Alvast hartstikke bedankt!

De link naar de vragen is: https://erasmushcc.qualtrics.com/jfe2/form/SV_6Ral0TkXoU0nvCd


Tags: Aan het woord, Onderzoek

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs