De Tabernakel
en de ark van het verbond
Auteur: Abraham Park

Samenvatting

In De Tabernakel maak je kennis met de tabernakel en de voorwerpen in de tabernakel. Dit geïllustreerde boek van Abraham Park laten zien hoe perfect God de tabernakel 3.500 jaar geleden heeft ontworpen.
De tabernakel uit de tijd van Mozes en de voorwerpen die bij de tent horen, zijn in de loop van de tijd verdwenen. We kunnen ze nu niet meer zien in de vorm waarin God ze aan Mozes heeft laten zien. Maar de beschrijvingen die God aan Mozes heeft gegeven zijn nog wel te vinden in de onfeilbare woorden van de Bijbel.
De tabernakel neemt een belangrijke plaats in in de Bijbel, het was namelijk het centrum van de Hebreeuwse eredienst voor de bouw van de tempel van Salomo. Mozes voelde zo veel vreugde toen de tabernakel en de voorwerpen gemaakt waren dat hij het volk Israël zegende. In Exodus 39: 42-43 staat: "Alles was gemaakt zoals de HEER het Mozes had opgedragen. Toen Mozes zag dat de Israëlieten alles precies volgens de opdracht van de HEER hadden gemaakt, zegende hij hen.'
Het is onze hoop dat u door het lezen van dit boek gezegend wordt en net zoveel vreugde zult ervaren bij het ontdekken van Gods verlossingsplan.

Recensie

Nog geen recensies

Boekinformatie

Titel De Tabernakel en de ark van het verbond
Auteur Abraham Park
Uitgever Clc Publicaties
Jaar Verschenen 2020
Taal nl
Pagina's pp. 104
ISBN139789491935251
Onderwerp Ark (des Heeren, Verbond), Tabernakel

Bestellen

Klik op het logo om te bestellen!