‹ StokrozenDe stad van Plezier ›
Vernieuwingsfestival 20-22 april a.s.
Gepubliceerd op 28-03-2007

Het Evangelisch Werkverband kwam met de volgende informatie betreffende hun Vernieuwingsfestival:

Meer dan 600 mensen hebben zich al opgegeven om het hele weekend van het Vernieuwingsfestival dat het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse kerk organiseert van 20 - 22 april mee te maken.
Dagelijks neemt dat aantal toe! Naast de Betteld in Zelhem, waar het festival gehouden wordt, hebben we nu ook bungalows afgehuurd op het nabijgelegen bungalowpark Wolferswoud (zie www.wolferswoud.nl). Daardoor is er weer volop ruimte om door te groeien. Bovendien hoorden we, dat het verwarmde zwembad van de Betteld open zal zijn!

Graag nodigen we u uit om dit weekend met ons mee te vieren.

Vooral voor jongeren is er een heel aantrekkelijk aanbod: twee overnachtingen op de Betteld en twee concerten voor bij elkaar slechts 25,- euro! Hier is echter het aantal plaatsen wel beperkt en is spoedige opgave gewenst. Zie voor meer info www.jongerenvernieuwingsfestival.nl.

Vrijdagavond 20 april om 20 uur begint het feest met een concert van Kees Kraayenoord + band in de grote hal. Toegangskaarten hiervoor zijn alleen bij de ingang van de evenementenhal te koop voor 5,- euro. Voor weekendgangers is het concert gratis toegankelijk.

Zaterdag 21 april begint het feest rond de klok van 10.00 uur met ontvangst, koffie, enzovoorts. Het hele Betteld terrein zal bruisen van activiteiten. Voor de kinderen is er 's morgens een Kidspraiseprogramma met muziek van de HQ School. Ook is Ben's kindertheater van de partij. In de grote hal begint het festival met een openingsact van ex-studenten van de HQ school, lofprijzing onder leiding van de band Friends of Joy uit Spijkenisse en met dans van jongeren uit Spijkenisse.
Ds. Menno Zandbergen uit Zevenhoven zal spreken over het thema 'De Koning komt met kracht en heerlijkheid' en ds. Hans Eschbach heeft de algehele leiding. Hij zal ook vertellen over de ontwikkelingen bij het Evangelisch Werkverband, actief binnen de Protestantse kerk in Nederland.
In de pauze is er volop te zien bij de vele stands, is er gratis koffie en thee in de evenementenhal, zijn restaurant en cafetaria geopend, evenals cafe EW.
's Middags zijn er een groot aantal workshops, waarvan iedereen er twee kan volgen. De kinderen genieten weer van hun eigen programma met o.a. Poppentheater @pestaartje. Voor tieners en jongeren is er een eigen HQ tent. Praise(rock)band 'Insalvation' zal het middag-jongerenprogramma openen en hierop zullen seminars verzorgd door ds. Marten-Jan Kooistra en Belinda Faber volgen. Op de sportvelden zorgt Athletes in Action voor een flitsend programma.
De dag eindigt met een 'grand finale' in de evenementenhal. Rond 16.15 uur is het dagprogramma afgelopen.

Iedereen is van harte welkom om dit dagprogramma mee te maken. De toegang is gratis. Vanaf station Doetinchem rijdt een pendelbus naar de Betteld. Er is plaats genoeg, ook voor u en uw kinderen!

Om 20.00 uur gaat het feest weer door. Marcel Zimmer en band zullen een aanbiddingsconcert verzorgen in de evenementenhal. Ook dit concert is gratis voor weekendgangers en kost 5,- euro voor avondbezoekers.
We sluiten het weekend af met een inspirerende kerkdienst op zondagmorgen om 10.00 uur in de evenementenhal. De band Friends of Joy werkt mee, evenals de theatergroep uit Spijkenisse. Ds. Gert de Ruiter uit Monnickendam zal voorgaan in deze dienst. Na de dienst is er koffie. Daarmee sluiten we ook het gezamenlijke programma af.

Voor opgave of het reserveren van een bungalow kunt u alle informatie vinden op www.ewv.nl. Voor jongeren is er een, reeds eerder genoemde, website: www.jongerenvernieuwingsfestival.nl.
Voor het dagprogramma op 21 april is er volop ruimte. Weekendgangers moedigen we aan zich zo spoedig mogelijk op te geven.
We verheugen ons enorm op dit Vernieuwingsfestival en hopen van harte u te mogen begroeten op deze dag of op dit weekend.
Wellicht zijn er anderen, die u op dit weekend wilt attenderen. U kunt hun deze mail doorsturen met uw persoonlijke uitnodiging!

Een hartelijke groet van

Ds. Hans Eschbach,
Evangelisch Werkverband,
Eendrachtstraat 33,
3784 KA Terschuur.
Tel. 0342 - 460010
Email: kantoor@ewv.nl
Website: www.ewv.nl


Tags: Evenementen, Uncategorized

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

StudieboekenStudieboeken