‹ Het papiervisjeOude plaatsen in een virtueel jasje ›
Samenwerking CVB en CHE
Gepubliceerd op 20-06-2007

Dinsdag 19 juni is in Ede een samenwerkingsovereenkomst getekend door dr. C.P. Boele en drs. L. van Hoorn (CHE) en ds. J.C. Bette en drs. G. van den Brink (CVB). De Christelijke Hogeschool Ede en het Centrum voor Bijbelonderzoek te Veenendaal, beter bekend als uitgever van de Studiebijbel, hebben al jaren veel contact vanwege auteurs bij het CVB die tevens als docent aan de CHE verbonden zijn, zoals redacteur OT dr. M.J. Paul.

De twee organisaties denken zowel op inhoudelijk als ICT gebied iets voor elkaar te kunnen betekenen. Het CVB dat o.a. een zeventiendelige commentaarserie op het NT en een tiendelige serie op het OT uitgeeft, ontwikkelt materiaal dat waardevol is voor studenten HBO-theologie. De CHE is met name ook geïnteresseerd in de digitale producten van het CVB die een bijdrage kunnen leveren aan de digitale NET-opleiding die ontwikkeld wordt.


Tags: Aan het woord, Algemeen, Studiebijbel

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

KlussenKlussen