‹ Troost, troost Mijn volkAlruin ›
Website update
Gepubliceerd op 16-03-2009

De afgelopen week was het was rustiger met bloggen, reden ben druk bezig geweest met mijn totaal vernieuwde website. In januari had ik hier al over geschreven, maar nu is eindelijk de eerste beta-versie 'life'.
Naast de gehele Bijbel in 16 verschillende versies, is er nu ook een eerste aanzet tot een concordante vertaling, dat betekent dat bij (bijna) ieder woord een link is naar het woord in de grondtekst. Ook de onderwerpen hebben een nieuwe functionaliteit, nl. je kunt de aanverwante Bijbelteksten nu in zijn geheel lezen.
Nieuw is de Tijdslijn, je kunt deze afzonderlijk aanroepen maar ook bij enkele onderwerpen en de meeste Bijbelteksten is een verwijzing naar deze Tijdslijn opgenomen, zo kun je meteen zien in welke periode zich iets afspeelde en welke andere gebeurtenissen er in die periode waren.

Nieuwsgierig? Klik op het kruis en je komt op de website:


Omdat het een beta-versie is, werkt alles nog niet geheel naar behoren. Heb je opmerkingen, vragen of aanvullingen, laat het me weten.


Tags: Website, Website news

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

BoekenBoeken