‹ Vergeten erfenis van Babyloniërs en ArabierenNog meer boeken Egyptica online ›
Mosterdzaad
Gepubliceerd op 11-05-2009

‘Met het koninkrijk der hemelen gaat het als met een mosterdzaadje, dat iemand op zijn akker zaaide. Dat is wel het kleinste van alle zaden, maar als het is opgeschoten, is het groter dan de struiken en wordt het een boom, zodat de vogels van de hemel in zijn takken komen nestelen.’

Mattheüs 13:31-32 (WV)

Misschien niet het allerkleinste soort zaad dat ik ken, maar in Israël door agrariërs gebruikt kan ik me niet zo snel andere voorstellen. Hoe klein het is laat onderstaande foto zien van mosterdzaad welke ik gisteren kreeg en (natuurlijk) in mijn tuin gezaaid gaat worden.Tags: Flora, Mosterd
Gerelateerde onderwerpen: Mosterd

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij