‹ Ster van BethlehemGelukkig Nieuwjaar ›
Quizvraag van de week
Gepubliceerd op 27-12-2009

Iedere week stel ik een nieuwe vraag over de Bijbel, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van vorige week:
Het is altijd veilig om een zo volledig mogelijk antwoord te geven. Miykayah had zo alle passages in de Bijbel genoemd waar een engel wordt genoemd. Echter in de kerstgeschiedenis (want daar ging de vraag over) wordt alleen de engel Gabriël tweemaal genoemd, nl. in Lukas 1:19 en Lukas 1:26. Toch is het goed om alle passages waar de naam van een engel wordt genoemd eens op een rijtje te hebben. De laatste keer dat Michaël wordt genoemd is niet in Opb. 12:9 maar in Opb. 12:7.

De vraag van deze week:
Bekende personen hebben altijd last van allerlei paparazzi journalisten, en soms gaan ze om die reden dan ook in incognito ergens naar toe. Zo was er een bekende Israëlische vrouw die niet herkent mocht worden toen ze met cake en zoete etenswaar over straat liep. Wie was het en waar ging ze incognito naar toe?


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

KlussenKlussen