‹ Biblical Studies Carnival XLX - 1Website onderhoud ›
Israël
Gepubliceerd op 03-02-2010

Volgende maand staat op de planning om weer naar Israël te gaan. Bij de voorbereidingen is het altijd weer een probleem hoe je zo efficiënt mogelijk het meeste kan bekijken. Naast het bezoeken van een aantal oude plaatsen zoals Jeruzalem en Bet Shean gaan we ook een dag naar Neot Kedumim om daar mijn voorraad foto's van de flora weer op peil te brengen. Daarnaast willen we meer de Negev woestijn bekijken om ook daar de flora te bestuderen en de planning is dat we dan verder naar het zuiden richting Eilat gaan. We komen daar langs Timna waar oa. een replica van de tabernakel is en een tempel van Hathor, natuurlijk zullen we ook daar genieten van de schitterende flora. Onderstaande foto uit deze omgeving, met de schitterende palmen en tamarisken zullen we dan ook weer zien.


Tags: Israël, Timna

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

TuinTuin