‹ Astronomie in Job - ZuiderkruisBijbelquiz (110) ›
Archeologie voor dominees
Gepubliceerd op 13-02-2012

In het verleden ben ik ooit begonnen aan een reeks artikelen over archeologische plaatsen in Israël, welke al gauw werd uitgebreid met hoe je een vakantie in Israël kan maken met als insteek de archeologie.

Nu wil het geval dat er speciaal voor predikanten en kerkelijk werkers van de Protestante Kerk Nederland zo'n reis wordt georganiseerd door J.A. Berkheij. Naast natuurlijk heerlijk genieten van de verschillende Bijbelse plaatsen zullen de deelnemers ook een dagje praktijkervaring opdoen door onder leiding van prof. dr J.K. Zangenberg en dr. S. Münger te werken bij de opgraving van Horvat Kur, een klein dorpje nabij het meer van Galilea.

Het mooie van dit alles is dat de studiereis is geaccrediteerd door de Protestante Kerk Nederland voor de permanente educatie voor predikanten en kerkelijk werkers en dat deelname aan de studiereis wordt gewaardeerd voor 3 studiepunten of 84 SBU.

Voor meer informatie zie de website van J.A. Berkheij.


Tags: Algemeen, Archeologie, Evenementen
Gerelateerde onderwerpen: Archeologie

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

StudieboekenStudieboeken