‹ Joden zijn speciaalNieuws over Christenvervolging ›
Bijbelquiz (218)
Gepubliceerd op 22-06-2014

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van de vorige keer:

De vraag van vorige week was een echte strikvraag, en sommigen gaven dan ook aan dat het Kaïn moest zijn geweest, maar daar wordt niet gezegd dat hij met zijn zus trouwde, het had nl. ook een dochter van zijn broer(s) kunnen zijn. Voor zover ik heb kunnen nagaan was het Abram die met zijn halfzus trouwde (Gen. 20:12)

De vraag van deze week:

Meestal als iemand door Jezus genezen is wordt vermeld dat het hem verboden wordt om hem te volgen. Echter er zijn uitzonderingen waar dit niet wordt gezegd en ze toch Jezus volgen, waar staan ze in de Bijbel.


Tags: Bijbelquiz, Bijbelquiz2
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

TuinTuin