‹ ChristenvervolgingKoeien van Basan ›
Surviving in de Makhtesh Ramon
Gepubliceerd op 22-03-2010

Een van de meer avontuurlijke tochten in Israël is een survival tocht met Amir Yakubovitz van Yeadim B'teva. Deze ervaren gids brengt je met zijn jeep naar uithoeken van de verschillende Israëlische woestijnen waar je met de bus of een gewone auto niet kan komen.

Ik ben een paar dagen met hem mee geweest en werd naar de meest fantastische plekken gebracht zoals de bekende krater Maktesh Ramon. Dankzij zijn grote kennis van de woestijn en bijbehorende flora en fauna kon ik een fantastische verzameling foto's aanleggen waarmee ik jullie de komende maanden op zal kunnen verblijden.

Israël is een land boordevol archeologische hoogtepunten, het is dan ook pluspunt om een individuele gids als Amir in te huren die je naar archeologische plekken brengt waar je in je eentje of als groep niet zo snel naar toe zou gaan. Bovendien is de extra informatie die hij gaf erg waardevol.

Tot slot hieronder nog een paar impressies hoe zo'n tocht verloopt:

Maktesh Ramon Survival Trip

Maktesh Ramon Survival Trip

Maktesh Ramon Survival Trip

Maktesh Ramon Survival Trip

Maktesh Ramon Survival Trip

Maktesh Ramon Survival Trip

Maktesh Ramon Survival Trip


Tags: Israël, Natuur
Gerelateerde onderwerpen: Natuur

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs