‹ Nazareth1800 jaar oud badhuis gevonden in Jeruzalem ›
Sneeuw in Jeruzalem
Gepubliceerd op 22-11-2010

Om maar meteen in de sfeer van de "oude doos" te blijven en het alweer bijna winter is, hier een paar foto's van sneeuw in Jeruzalem. Hoewel het niet vaak voorkomt, sneeuwt het daar af en toe wel degelijk, zoals in 1921. Tegenwoordig als er maar enige kans bestaat dat het gaat sneeuwen, is het humoristisch om te zien dat iedereen in Israël meteen in een soort hysterische staat raakt, via radio en televisie worden allerlei waarschuwingsberichten de wereld in gestuurd, niemand durft meer de weg op, terwijl er nog geen vlok gevallen is.


Tags: Atlas, De oude doos, Israël, Jeruzalem, Meteorologie, Plaatsen
Gerelateerde onderwerpen: Atlas, Jeruzalem, Meteorologie, Plaatsen

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs