‹ Website updateHelel zoon van Shachar ›
Meest verschrikkelijke boeken in de kast
Gepubliceerd op 08-12-2010

Soms zie je weer eens zo'n "meme", waarvan je denkt nou laat ik daar ook maar weer eens aan meedoen (ik weet het niet erg principieel). Nadat Mark Stevens hiermee was gestart en Jim West volgde (ik kan me niet voorstellen dat hij geen boek noemde over katten), kwam Jason met een boek over pseudo-wetenschap/theologie en Matthew Crowe (een nieuweling in het Biblioblogdom) met een vervolg hierop.

Voor mij een reden om een paar boeken, ver weg gestopt en dik onder het stof, te voorschijn te halen en hier neer te zetten. Boeken die ik niemand kan aanraden, vol met de grootste onzin die er maar bestaat en toch zo lekker leest dat massa's mensen erdoor verleid worden. En omdat het weer kersttijd wordt zijn ze weer verschillende keren bij mensen uit de kast gehaald om doordrenkt te worden door hun leugens. Nogmaals de grootste pulp die je maar kan vinden (en om die reden ver weg zijn gestopt in de kast).


Tags: Uncategorized

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

BoekenBoeken