‹ MegiddoDe tien plagen: Zweren en blaren ›
Quizvraag van de week (62)
Gepubliceerd op 23-01-2011

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van vorige week:

De vraag van vorige week was inderdaad niet erg moeilijk, de oplossing van onderstaande foto is inderdaad dat je niet met twee verschillende soorten dieren mag ploegen. (Deut. 22:10)

De vraag van deze week:

Jozef moest een lange reis maken om zijn broers te vinden, uiteindelijk vond hij ze in een bepaalde plaats. Echter deze plaats wordt nog een keer in de Bijbel genoemd omdat net als Jozef iemand een bepaalde persoon zocht. Wie was deze gezochte persoon en in welke plaats was hij.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Doneer Aantekeningen bij de Bijbel