‹ StaarLivius Nieuwsbrief (70) ›
Anemonen spinnen
Gepubliceerd op 11-07-2011

En wat bent u bezorgd over de kleding? Kijk naar de lelies in het veld, hoe ze groeien; ze werken niet en spinnen niet;

Mattheüs 6:28 (HSV)

Tot de lelies van het veld behoren ook de verschillende soorten anemonen, op dit moment staan ze al weer even bij mij in de tuin in bloei. Daar ik verschillende soorten heb die op verschillende momenten zijn gepoot staan ze zowel in knop, in bloei als uitgebloeid in de tuin. dit geeft natuurlijk aardige effecten op. Als eerste heb ik verschillende soorten die allemaal hun eigen kleur hebben.


Als ze eenmaal uitgebloeid zijn dan zie je dat het middengedeelte eerst nog een tijdje dicht is, maar daarna komt het pluis zichtbaar en als je dat goed bekijkt dat zie je hoe schitterend dat tegen elkaar is gesponnen. Ze werken misschien niet, maar is dit spinnen of breien.Tags: Anemoon, Flora, Mattheüs, Tuin
Gerelateerde onderwerpen: Anemoon, Mattheus

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

BoekenBoeken