‹ Bijbelgedeelte voor Oud en NieuwBiblioblogNED Top 30 ›
Bijbelquiz (103)
Gepubliceerd op 01-01-2012

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van de vorige keer:

De vraag van vorige week bleek toch een zeer lastige en ik denk dan ook dat jullie het advies in de wind hebben geslagen en allemaal afgelopen nacht op de straten aanwezig waren. Maar het oude is voorbij en Tineke had het inderdaad goed: het was de dood die in Jeremia 9:21 door de straten zwierf.

De vraag van deze week:

Aan het begin van het Nieuwe Jaar 2012 wens ik jullie allemaal natuurlijk weer een goed Bijbelquiz jaar en ik hoop met minstens 50 moeilijke (beeld)vragen te komen, dus er valt heel veel te puzzelen. Ik wil dan ook met een heel positieve vraag beginnen. De afgelopen jaren heb ik heel veel planten en bomen behandeld en er is er een die bekend is omdat hij iedere maand wel vrucht draagt en het is onder andere om deze eigenschap dat hij in de Bijbel wordt genoemd. Waar staat het in de Bijbel en om welke plant of boom gaat het.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Doneer Aantekeningen bij de Bijbel