Hebreeuwse teksten?

Vandaag mijn (achterstallige) mail doorgelezen en daar zat de volgende foto bij met de opmerking wat er fout aan is. Het betreft een afbeelding uit de, voor christenen, populaire film “Left Behind 2″.

Iedereen die de Hebreeuwse lettertekens kent, zal direct herkennen dat de Hebreeuwse tekst een letterlijke weergave is van de Engelse tekst. Nu ben ik al niet zo’n fan van de boeken (ben nooit verder gekomen dan het eerste deel), maar als ik dit zie dan ben ik blij dat ik nog niet de moeite heb genomen om de film te bekijken. Blijkbaar was het inhuren van een tolk al te veel moeite.

Tags: , ,

4 comments

 1. Bas’s avatar

  Ik ken geen woord hebreeuws maar zelfs ik zie wat ze gedaan hebben…
  Erg goedkoop.

 2. Pieter A. Siebesma’s avatar

  ha, ha, ha, ha, ha!

 3. Pingback from Livius Nieuwsbrief / maart « Mainzer Beobachter on March 8, 2012 at 11:55 pm

  [...] lastig, Hebreeuws – en [...]

 4. Nellie’s avatar

  Kreeg een keer een Nederlandse brief maar de letters waren in het Hebreeuws, gewoon leuk!

Comments are now closed.