‹ Bijbelquiz (112)Biblical Studies Carnival ›
Hebreeuwse teksten?
Gepubliceerd op 05-03-2012

Vandaag mijn (achterstallige) mail doorgelezen en daar zat de volgende foto bij met de opmerking wat er fout aan is. Het betreft een afbeelding uit de, voor christenen, populaire film "Left Behind 2".

Iedereen die de Hebreeuwse lettertekens kent, zal direct herkennen dat de Hebreeuwse tekst een letterlijke weergave is van de Engelse tekst. Nu ben ik al niet zo'n fan van de boeken (ben nooit verder gekomen dan het eerste deel), maar als ik dit zie dan ben ik blij dat ik nog niet de moeite heb genomen om de film te bekijken. Blijkbaar was het inhuren van een tolk al te veel moeite.


Tags: Bloopers, Hebreeuws, Humor
Gerelateerde onderwerpen: Hebreeuws

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs