‹ RomeinenfestivalArcheologie, jong geleerd... ›
Bijbelquiz (125)
Gepubliceerd op 03-06-2012

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van de vorige keer:

Het waren inderdaad de schriftgeleerden en overpriesters die spionnen hadden ingehuurd om de gangen van Jezus na te gaan in de hoop om Hem op iets fouts te betrappen, we kunnen het nalezen in Lukas 20:19-20.

De vraag van deze week:

Deze week weer eens een typische kennisvraag: Hoe heette de Europeaan die als eerste christen werd.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Doneer Aantekeningen bij de Bijbel