‹ Ruth: Naar moedershuis...Bijbelquiz (162) ›
ChristenUnie start handtekeningenactie tegen selectief labelen Israel
Gepubliceerd op 13-03-2013

De ChristenUnie komt in opstand tegen het initiatief van minister Timmermans om producten uit de omstreden gebieden uit Joodse nederzettingen te voorzien van een speciaal label.

Tweede Kamerlid Joël Voordewind: “Wij delen de verontwaardiging die in Israël is ontstaan over deze maatregel. De mogelijke kritiek op Israël kan op tal van landen toegepast worden! Waarom ligt de focus zo eenzijdig op Israël? Krijgen producten uit Gaza, waar de terroristische organisatie Hamas regeert eenzelfde label?”

De selectieve verontwaardiging over Israël moet stoppen. Deze maatregel lijkt volgens de ChristenUnie een eerste aanzet tot een boycot te zijn, daar verzetten wij ons tegen. Daarom begint de ChristenUnie een handtekeningenactie. Zet u alstublieft uw handtekening en laten we deze minister massaal duidelijk maken dat het afgelopen moet zijn met deze vorm van Israël-discriminatie.

Lees hier meer over ChristenUnie en Israël.

Onderteken hier de actie


Tags: Israël, Politiek
Gerelateerde onderwerpen: Politiek

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Hadderech