‹ Acacia langs de wegChristenvervolging ›
Kerst komt eraan
Gepubliceerd op 28-10-2010

Ieder jaar tegen de tijd van kerst verschijnen er weer allerlei boeken met allerlei details over de kerstgeschiedenis. Vandaag zag ik het artikel 'Revelation of the Magi' an Ancient Manuscript Lost for Centuries in the Vatican Library Reveals Eyewitness Account of the Christmas Story waarin het boek van theoloog Brent Landau wordt gepromoot.

Eerlijk is eerlijk, de titel is niet van Brent Landau zelf, want uit de eerste paragraaf blijkt al dat het om een legende gaat waar hij studie naar heeft gedaan. De dissertatie van deze theoloog, dat over het zelfde onderwerp gaat, is hier te vinden en beslist de moeite van het lezen waard.


Tags: Kerst, Online boeken, Ster van Bethlehem
Gerelateerde onderwerpen: Kerst

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

TuinTuin