‹ Christenvervolging in NederlandZonsverduistering ›
Quizvraag van de week (59)
Gepubliceerd op 02-01-2011

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van vorige week:

Door onverwachte omstandigheden kregen jullie een week extra om deze vraag op te lossen. De antwoorden die jullie gaven zijn dan ook correct, het is de Vogelmelk, een mooie witte bloem die vooral in de omgeving van Bethlehem groeit. In de Bijbel wordt hij vermeld als "duivenmest" in 2 Koningen 6:25.

De vraag van deze week:

In sommige hedendaagse kerken kan het er soms luidruchtig aan toe gaan. In de Bijbel lezen we dat het een keer in de tempel zo luidruchtig aan toe ging dat de hengsels van de tempeldeuren ervan begonnen te trillen. Wie waren deze luidruchtige veroorzakers.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Korting op je studieboeken