‹ Livius Nieuwsbrief / maartBijbelquiz (114) ›
Bijbelquiz (113)
Gepubliceerd op 11-03-2012

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van de vorige keer:

Het was inderdaad Zadok die Salomo tot koning zalfde, we kunnen dit lezen in 1 Kon. 1:39.

De vraag van deze week:

Het was op een van de grote feesten dat enkele buitenlandse personen om audiëntie vroegen, of ze ooit te woord zijn gestaan is niet duidelijk, want op dat moment kregen ze een stem uit de hemel te horen. Welk feest was het en wie waren deze buitenlandse personen, bij wie vroegen ze om audiëntie en natuurlijk waar in de Bijbel staat het.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Cadeauwinkel