‹ De bloemen des velds...Livius nieuwsbrief juli ›
Bijbelquiz (129)
Gepubliceerd op 01-07-2012

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van de vorige keer:

De vraag was vrij lastig deze keer, want in de Bijbel worden veel muziekinstrumenten genoemd die men bespeeld voor God. En Gods stem wordt in Exodus voorgesteld als bazuingeschal. Het antwoord wat ik op het oog had is in Jeremia 48:36 te vinden, waar wordt gesproken dat God's hart geluid maakt als van fluiten.

De vraag van deze week:

De laatste jaren hebben we regelmatig berichten in de kranten gelezen dat er schoenen naar personen werden gegooid. Ook in de Bijbel komt dit schoenen gooien voor. De vraag is naar wie/wat worden de schoenen gegooid en waar staat het in de Bijbel


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Baby