‹ Een rotte zwijnen Caesarea Philippi ›
Vijgenboom
Gepubliceerd op 30-06-2010

Hij doodde hun wijnstok door den hagel, en hun wilde vijgebomen door vurigen hagelsteen.

Psalm 78:47

Het houden van subtropische planten en bomen in je tuin gaat niet altijd van een leien dakje. Door de hevige vorst afgelopen winter had mijn jonge vijgenboom het begeven, althans zo leek het. Ik had al plannen om hem eruit te halen, maar gaf hem nog een kleine kans en die heeft hij aangegrepen. Uit de grond zijn verschillende twijgjes met kleine bladeren te voorschijn gekomen. Dat dit niet altijd het geval is blijkt uit bovenstaande tekst.

Vijgenboom vorstschade


Tags: Flora, Psalmen, Tuin, Vijgenboom
Gerelateerde onderwerpen: Vijgenboom

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs