‹ Quizvraag van de week (71)Lente ›
Zullen moslims Israël als staat erkennen?
Gepubliceerd op 27-03-2011

Vandaag stond in de Jerusalem Post een artikel met bovenstaande titel. Als we deze Facebook pagina bekijken dan moet ik tot de tegengestelde conclusie komen. Met al meer dan 300.000 personen die achter een 3de intifada staan en elk uur vele honderden meer wordt via deze pagina opgeroepen om een vernietigende oorlog te voeren tegen Israël. Voor hen die geen of slecht Arabisch spreken verwijs ik naar deze pagina waarin uitleg wordt gegeven.

Gelukkig kunnen we nog wel tegen dit soort zaken protesteren, iedereen die een Facebook account heeft kan op de genoemde pagina onderin links aangeven dat deze site aanzet tot haat en rassendiscriminatie. Laten we hopen dat de mensen van Facebook niet zwichten voor de dreiging aan hun adres onderaan de pagina.


Tags: Israël, Oorlog, Politiek
Gerelateerde onderwerpen: Oorlog, Politiek

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij