‹ Bidden: Vragen aan GodBijbelquiz 132 ›
Bijbelquiz 131
Gepubliceerd op 15-07-2012

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van de vorige keer:

Inderdaad wordt in Jer. 31:21 gesproken over wegwijzers of merktekens in de woestijn. Veelal waren dat opgerichte stenen, soms met een verfstof gekleurd. Hiernaast een foto van moderne wegwijzers in de Negev.

De vraag van deze week:

Omdat we langzaamaan in de vakantiestemming komen/zijn, deze keer weer eens een beeldvraag. Als cryptische omschrijving: Wie stelde welke vraag op deze plek.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

De Bijbelonderzoeker